центърът за обслужване на клиенти няма да работи на 1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

17.
Oct
2018
Blogger Pick
Хей, хора! Знаем се от града нали? Нека се представя - аз съм новото старо попълнение в BUZZ крюто. Казвам се Марина и за старт съм избрала нещо ново. Давам малък жокер -  това “нещо ново” е от семейството на Nike Air Force 1.
12.
Sep
2018
Blogger Pick
Обичам всяко ново начало. Първите стъпки и началото на всяка история са специални по свой си начин. А за мен стартът на колаборацията с Buzz sneaker station е  най-важният момент от тазгодишните ми приключения. Това е. Планът за годината е изпълнен. 
05.
Sep
2018
Blogger Pick
Хей, хей! Знам, че още ви е лятно, но есента съвсем не е далеч. Facebook постоянно ми показва т.нар. спомени, но този конкретен статус от септември преди 7 години ме разтърси. Точно толкова минаха от дните в училище, когато и аз като повечето хора тръпнех да се похваля с нови кецове. 7 години по-късно пак намирам къде да се изфукам, но терен вече са ми улиците на града.
03.
Sep
2018
Arrivals
За предстоящия сезон, Reebok Classic, връща на пазара още една old school легенда – моделът Rapide. Създаден в ерата на свръхдебелите подметки, космическия дизайн и технологии, които завладяха улиците през 90-те. Rapide е модерна класика, за творчески натури, които сами избират пътя си.
30.
Aug
2018
Blogger Pick
Понякога се случва за 30 дни да имам 24 концерта в 9 държави на 2 континента.  Както сe случи през последния месец. Аз се кефя на динамични, технични и много ритмични неща. Очевидно е, за да живея с бийтбокса. Веднъж се майтапехме, че ми викат „Бързата уста на Изтока“ и един мой приятел диджей измери с една програма колко удара в минута правя. Бяха много, наистина не помня точно колко.
08.
Aug
2018
Blogger Pick
Здравейте, скъпи хора, здравей фотоапарат, здравей мой Adidas! Аз съм Ciprian Ciulei, връщам се за втори път при Buzz Crew, за да пазнувам и да ви разказвам за марката с три ивици. Ние сме тук днес с една мисия - да ви подготвим за училище! Никога не е късно да се образовате и макар че може да съм малко стар за училище, определено не съм стар за „old school” . Знаеш за какво говоря, това са класиките, които никога не остаряват, това е Adidas Superstar!
01.
Aug
2018
Blogger Pick
Хей, здравейте. Как прекарвате лятото?! Дали също като мен и останалите фенове на спортни обувки, очаквахте цяло лято новия модел Nike Air Force 1 High? Подобно на останалите фенове на тази марка, когато беше обявен Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens, аз му отделих голямо внимание. Този модел е уникален в сравнение с другите Nike Air Force 1 High LX colourways, лимитираната му версия комбинира съвременен дизайн и класическите характеристики на Nike.
18.
Jul
2018
Blogger Pick
Adidas Samba не е модел за един сезон. Също като виното, с времето те стават още по-добри. Нося Adidas от малък, когато (признавам си) майка ми ми избираше обувки. И до днес особено харесвам моделите, базирани на класическия дизайн. Този съвършен ретро дизайн, изработен от здрави материали, които обаче носят уникален комфорт. Няма по-добра комбинация.
11.
Jul
2018
Blogger Pick
Ясно е, мисля, че нашето crew живее, диша и се вдъхновява от улиците. Тук срещаме всичките си истории, изживявания и приятели. Тук сме в играта. Животът нямаше да е същият без играта, а играта нямаше да е същата безедни обувки. Те са голямото начало, началото на един гигант. Те са Air Jordan 1 Mid Gym Red Black.