центърът за обслужване на клиенти няма да работи на

1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

29.
May
2019
Blogger Pick
Здравейте, снийкър маниаци, аз съм DJ Doncho и това е първото ми блог стори в BUZZ. От известно време съм част от BUZZ Crew и дойде и моят ред да ви разкажа малко повече за себе си и за едни от любимите ми кецове Air Force 1. Към днешна дата се занимавам с много различни дейности. През нощта съм DJ, а през деня върша всичко друго, не съм от хората, които си много обичат да си почиват.
22.
May
2019
Blogger Pick
Тази година погледнахме към миналото и намерихме ярки цветове, предизвикателни силуети, върнахме се към смелите модели и ги обединихме с минимализма и обмисления дизайн. adidas безпроблемно създава симбиоза между ретро усещането и новите технологии с NMD, който са по-смели от всякога.
15.
May
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора, аз съм Adnan Bro и това е първото ми стори тук! Страхотно е, че съм част от crew-то и идеята за блог пост е малко нова за мен, което я прави още по-интересна. От малък обичам предизвикателствата и новите неща и затова този формат е идеален за мен.
08.
May
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора! Аз съм Векас, новият член на Buzz Crew. Аз съм певец и рапър от Баня Лука. Освен това се занимавам с продуциране, свиря на три инструмента и цял живот се занимавам с музика.
19.
Apr
2019
Blogger Pick
Stan Smith е ключов елемент в гардероба на всяко момиче. Въпреки  че първоначално са създадени като тенис обувки и са носени от френския тенисист Robert Haillet, Stan Smith счупват почти всички рекорди по продажби. Конкретно този модел е обожаван от момичетата по целия свят и особено във Франция.
10.
Apr
2019
Blogger Pick
Маратонките New Balance винаги са преплитали технологии и спортно ретро усещане. New Balance 247 е моделът, който се отдава напълно на идеята да обедини спорт и лайфстайл.
03.
Apr
2019
Blogger Pick
Аз съм SkilleR и се занимавам с бийтбокс от много много години. За мен това е най-просто начин на правене на музика. Всеки има един и същ ресурс(тялото си), но използва различен инструмент.
28.
Mar
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора, мина доста време, но това е така, защото чаках точно този момент. И сега се чудите – какъв е този момент? Това е моментът, в който мога да ви споделя, че Fila е вече тук! Всеки ден получавам поне по 3 съобщения в Instagram с въпроси от къде съм намерила любимите си FILA disruptor маратонки и всеки път съм се ядосвала, че се налага да отговарям, че няма къде да се намерят тук, защото знам колко е неприятно да разбереш нещо такова.
20.
Mar
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора! Аз съм Хана, момичето, което може би сте виждали по улиците на Сараево в Instagram. Ако не сте, това е перфектният момент да се опознаем. Като за начало ще споделя с вас една от дълго продължилите и искрени връзки, които съм имала – тази със спортните обувки.