Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

29.
Mar
2018
Blogger Pick
Здравейте, момчета! Изморени ли сте от това гадно време? Очаквате ли по-топлите дни? За тези, които харесват топлото време и за тези, които не го харесват, имам “истинска лятна схема” в света на маратонките. Първо, искам да благодаря на всички, които успяха да бъдат част от празнуването на AIR MAX DAY с нас в Баня Лука. Надявам се да сте си изкарали добре и по деведесетарски. Както всяка година, между февруари и средата на март, NIKE “разтърсва” живота на колекционерите, като връща някой ретро модел към живот, но и представя нов модел. Тази година това е Air Max 270
22.
Mar
2018
Arrivals
Леката пяна в новия Phantom разполага с нещо с многозначителното име енергийна мрежа, която доставя както усещане за безтегловност (свръхлекото тегло от 304 грама също помага), така и възвръщаема енергия при всяка следваща стъпка. Самият силует на кецовете изглежда масивен и повлиян от бруталистката архитектура, но това е само на пръв поглед – дизайнерите на компанията са се погрижили да скулптурират силуета и конструкцията на тези обувки около на мъжкото ходило по най-добрия възможен начин, а дишащата горна част от лазерно перфорирана синтетична материя и вградените регулируеми връзки допринасят идеално не само за минималистичния сериозен вид на Phantom, но и за неговата отлична практична функционалност.
07.
Feb
2018
Blogger Pick
Независимо, кой какво казва, безспорно едно нещо е винаги на мода, -  да бъдеш уникален ... Аз на пример, винаги издирвам fancy маратонки и не ми пука какво мислят всички останали. Обичам моя стил и бях развълнувана че вече е пуснат новият  дуо пакет Nike Air Max "Lux". Той  включва  едни  от най-популярните модели Air Max - Air Max 90 и Air Max 97.